Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig - du osynliga framtid

Längtan efter dig
du osynliga framtid

Håll min hand
i livets ödslighet
Någon att lita på

Kan din själ bli min
Ge och ta i oändlig tid
Utan rädsla för morgondagen

Vakna tillsammans
i Miraklens morgon
Ger oss värmande hopp tillbaka

Att åldras i gemensam förändring

Utan fruktan för ensamhet
En sekund av skönhet
Att glömma
Bländas av din blick

Längtan efter dig
du osynliga framtid




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet