Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksregn

 




I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

Jag gråter min kärlek
 
i ett gnistrande regn av sanning och hopp

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 14:27



Bookmark and Share


    Shush
Fin dikt. Känns renande på något sätt.
2011-11-13

    Birgersdotter VIP
Så vacker
2011-11-13

  Bibbi VIP
Tackar och applåd!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP