Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänniska


Älskade medmänniska

mitt självförtroende bygger inte på ditt gillande,

jag är inte beroende av dig för mitt inre värde,

jag kan gå en extra mil med dig,

jag kan ge dig min mantel och skjorta,

men jag säljer inte min själ

för att bli omtyckt av dig





Fri vers av Kerstin VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-13 18:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Suverän, tack !
2012-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra - som det skall va
2011-12-05

  Per Rydberg
Så sant! Och du säger det på ett fint sätt!
2011-11-14

  Bibbi VIP
Amen!

Applåd och bokmärke!
2011-11-13

  Mats Henricson
Visa och kraftfulla ord som vittnar om en oerhörd integritet, bravo !
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP