Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mobilen på gott och ont


Vad gör barnen ?

Familj från förr:

När leken och glammet från barnen upphör ,
när de ej längre föräldrarna stör,

ringer en varningsklocka

Vad gör barnen ?


Familj idag:

När stöket i köket har blivit tyst,
föräldrarnas röster hörs inte ett knyst

ringer en varningsklocka

Vad gör föräldrarna ?




Fri vers av Kerstin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-18 08:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2022-09-19

  Kungskobran VIP
Fångad i cyberrymdens värld
helt avsaknad av flärd
sitter de och glor på sin skärm
i data spelens dödande och larm
Stackars barn
som mals i denna kvarn
lekfullhetens tid är förbi
vad skall det bli
av dessa stackars barn

2022-09-18

  Koloristen
"Alla hava ju syndat och äro i saknad av härligheten från Gud" (Rom.3:23).

Inkluderar barn.
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Kerstin
Kerstin VIP