Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Känns Det När han Knullar Dig?

Jag tror jag vet för mycket nu

även om jag vet precis lika mycket som alla andra

så vet jag ändå mer



innan din tunga blev smutsig

av smuts som bara jag kan se

så var den renare än vätterns vatten

vattnet som vi badade i

Du och Jag


när jag ser dig berusad på fredagskvällen

i famnen på någon annan

du ser på mig och ler

precis innan du tar emot hans saliv


du skänker din kropp

till varenda jävel utom mig


Hur Känns Det När han Knullar Dig?

Njuter du?

Skriker du hans namn?

Betyder han något?

gör han,

eller han,

eller han,

eller han,

eller han?

Jag vill nog inte veta



och så frågar jag mig själv

vad du betyder för mig


Din vidriga jävla slampa

Du är min första riktiga kärlek, vet du det?

nej, det vet du inte




Fri vers av Peter Bergström
Läst 1143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-14 00:18



Bookmark and Share


  John Shade
Här har vi varje romantikers helvete
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Bergström