Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi föralltid

Där jag alltid faller ner
Så långt, dit ingen någonsin ser
Där så kan jag alltid känna
Att det är hos dig som jag hör hemma

Från havet seglar jag alltid mot hamn
I hopp om att få känna din trygga famn
Jag skulle vila där tills allt blev bra
Vi föralltid, du och jag

Jag såg dina ögons vackra glans
Då jag fångade din blick någonstans
Oändlig kärlek skulle vi få
Vi skulle aldrig dö, vi två

Jag vänder mig bort och talar till dig
Och det känns som att du ska svara mig
Men bara tystnad kommer till svar
Bara i mig själv så finns vi kvar

Hur ska jag kunna leva utan ditt vackra skratt,
Som räddade mig, innan allt blev svart?
Någon bättre än dig kan man inte ha
Vi föralltid, du och jag




Fri vers av Peter Bergström
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 18:31



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Du fångade verkligen känslan..

"Jag vänder mig bort och talar till dig
Och det känns som att du ska svara mig
Men bara tystnad kommer till svar
Bara i mig själv så finns vi kvar"

Så vackert och verkligt, brutalt, det gör ont att läsa.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Bergström