Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blåser under stjärnorna

 

 



När det blåser under stjärnorna

Kan du känna din själ vakna

Kan du höra hur livet

sjunger i tystnaden

när din helighet får blomma ut?

när det blåser i höstträden

under stjärnorna

och du äntligen kan andas

och se klart Guds

lysande vilja




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-14 16:02



Bookmark and Share


    lory
kärlek,kärlek,kärlek....

bravo
2011-11-16

    ej medlem längre
Mycket hopp och värme i dina ord!
2011-11-14

  Jan Widströmer VIP
Klarsynens och den klara höstluftens lov - som allt i ett, tycker jag.
2011-11-14

    rassmuss
Kärleken är underbar!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP