Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade, det finns en frid strax innanför våndorna





Kom älskade, det finns en frid strax innanför våndorna

Låt oss ta av oss alla kläderna och våra masker

och älska varandra förbehållslöst som två vackra barn

Ikväll ska vi dela livelexiret och vända på varje lögn

och rädsla, tills vi blir självlysande av sanning och tillit

Vi har inte kommit till jorden för att vara deprimerade

och håglösa, utan vi är ämnade för glädje och inspiration

Så kom min innerligaste vän, låt oss smeka och tumla

i ljuset nu, och skratta vår tvåsamhets lycka och frihet!

Som två rusiga änglar i kött och ande ska vi träda in i

det goda kaos som öppnar sinnena för ömhet och harmoni.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-14 20:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härligt..
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP