Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruna ögon

Ett par varma, bruna ögon
ser kärleksfullt på mig
smittar mig med lugn
utstrålar trygghet

vill leka

Andas på mig, är så nära
pussar på min kind

Med glimten i ögat
ser han på mig
och kryper så nära intill

Jag smeker sakta, sakta
min hund över pälsen




Fri vers av Tessan84
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-01-15 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes