Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och Allvar




Kan du fatta att nu är det allvar

Nu är det som gäller våran kärlek

Det enda som kan stå emot den svarta stormen

Varenda mardröm ska upplösas av en enda droppe ömhet




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-14 23:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbar
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP