Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låten

Låten
Som ett slag i magen kom lukterna,
Känslorna,
smakerna tillbaka
Smaken av jordnötscupcakes
Parfymen,
lukten av en varm, trång säng med någon man kanske känner något för
Sängen där känslan,
känslan av att man kanske är kär men inte riktigt våga inse och tro, eller ens veta hur det borde kännas
Den känslan frodades här
Känslan av osäkerhet om vem man var och skulle bli
Känslan av att inte riktigt veta om man hör hemma i den här soffan
på den här festen
med den här killen
att göra intima saker i tysthet för att fler sover här
Känslan av att kanske inte riktigt vara önskad och inte ha något att tillföra
Känslan av att låta självföraktet äta upp någonting,
gnaga sönder någonting som kanske skulle kunna ha blivit bra
en ny vår, ett nytt liv kanske
med facit i hand,
det blir aldrig så

offra sig lite
prova sånt som folk gör, vara människa
folk gör sånt

mitt trasiga inre kan inte


Det är känslan av en vår en gång för längesedan
Känslan av förlorat hopp
Känslan av att ge sig till någon för första gången och se sig själv krackelera fullständigt
Det är märkligt hur mycket vemod en låt kan framkalla

Att bestämma sig för att jag är inte gjord för sånt
Jag är fan inte gjord för att vara folk




Fri vers av jäspasp
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jäspasp

Senast publicerade
Felkonstruktion
låten
* Se alla