Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När glöden falnade

Ord kan brinna lika lätt
som eld i höstack
men glöden kan vara
svår att hålla vid liv

Att leka med elden
kan vara att plåna ut sig själv
eller att
\" hålla glöden vid liv ^

Att älska framför
en brasa på björnfäll
är vidrigt
enligt djuraktivister

Oj vilket
dilemma
för en köttätare

när glöden falnade
var dom mer vid liv än någonsin<\\i>




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-01-15 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan