Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj mina favoriter !

Nu känner jag mig nästan klar inför min första
Poesibok där jag har titeln klar
Jag har bestämt att ha exakt 64 dikter med
Jag skulle bli mycket tacksam om du som
läsare kan plocka ut 10st av mina dikter här
som du anser vara "publiceringsbara" ?

Tack så mycket för hjälpen i förskott !

Krille Krokodil




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 14:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Grattis till snart en dikt bok
2011-11-17

  Mr Lindemann VIP
Jaha
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP