Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen gott att leva



 

Solen tränger sej in emellan oss
Vägrar släppa greppet


Vi springer som galna genom hagarna ner mot sjön skrikande
Det är många som ser oss, men det skiter vi fullständigt i


Nere vid vår strand, sliter vi av varandra kläderna ursinnigt
nästan aggressivt & älskar vilt hårt och ömt i passionerade kyssar



Världen läks och våra själars hjärtan 
Det är äntligen gott att leva 
trots all sorg & smärta

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 16:42



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar rubriken och de första verserna bäst! I den första versen spirar hoppet och glädjen. I den andra briserar den vanvettiga förälskelsen fullständigt och befrielsen är komplett!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP