Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bron över floden kwai

Under gatlyktans sken
Skapas ingen inspiration

Man måste klättra upp
och spana efter bron

Bron som länkar möten
Bron med fokusering på ett mål
Bron mellan hopp och förtvivlan

Men du måste upp
Klättra upp i gatlyktan
för att få inspiration
ur ett fågelperspektiv
för att se bron

Även om omgivningen
springer undan




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP