Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liiiite ordvitsar bara :p


Dragningskraften

Den skeptiker jag var
Hade svårt att tro
På dragningskraften.

Varför skulle något
Dras till ett annat
Bara för att det är större?
Visserligen är storhet lockande,
Men det här var absurt!

Den skeptiker jag var
Kunde inte begripa.
Tills den dag
Jag träffade henne,
Den dag
Våra händer möttes,
Den dag
Jag inte kunde släppa,
Den dag
Vi stod sida vid sida,
Den dag
Hon växte större än mitt liv,
Den dag
Jag kände äkta
Attraktion.




Fri vers av D som i djävulen
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D som i djävulen
D som i djävulen