Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medium


och så undrar de hur jag skall leva med mig själv?




Fri vers av GigantAdamas
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 02:13



Bookmark and Share


  Nanna X
haha den var rolig : )
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

GigantAdamas
GigantAdamas