Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jösses - jazg dör




mats - jag har inte mandat

att kalla dig.

nu skall jag gå och sova.

och du är med mig i varenda steg.

först skall jag stänga av datorn.

sedan skall jag borsta tänderna.

och sedan byta om till nattsärk.

jag vet jag har fina tuttar.

men jag byter alltid om
med ryggen emot.

sedan laddar jag kaffebryggaren.

idag har jag druckit lättöl.
det betyder att jag kommer att vakna
innan jag sovit ut.

men om du är med mig -

betyder det att jag inte *ser dig
här mer?




Fri vers av GigantAdamas
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 03:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jösses jag gillar också kattdjur---
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

GigantAdamas
GigantAdamas