Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kilimanjaro

Vill inte Kilimanjaro
komma till mig
Så måste jag ta mig
till Kilimanjaro

Kompassen är packad
Kikaren och Vandringskängorna likaså

Jag är inställd på denna resa
ett nytt äventyr
Att ta mig till toppen av
världens högsta fristående
berg och att från
ovan beskåda savannen

Alla flockdjur och alla rovdjur
I en enda samklang med
naturen i Lejonkungens land




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 08:30



Bookmark and Share


    MOLKOIII
Synd att playahead lade ner, alla emos kom till poeter.se.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP