Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det piano

Det finns dagar
när portkoden är ändrad utan din vetskap

Det finns dagar
när koden till ditt bensinkort sprungit
iväg ur ditt minne

Det finns dagar
när du ska handla men glömt
ICA-kortet hemma

Ta det piano
Tänk efter på hur bra du har det egentligen

Det finns individer som ej har någon bostad

Det finns de som ej äger något transportmedel

Det finns de som ej har någon mat på bordet

Lev och lär i I-landsproblemens land




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 08:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja.. mycket bra ...att du väcker oss med dina tankar..
2011-11-18

    MOLKOIII
Vänta lite.. var det precis någon som delade med sig av en text som bestod på självmordstankarna han uppfylls med när han glömt ica-kortet på hallmattan?

WAIT?
2011-11-17

    ej medlem längre
inte ens JESUS älskar dig. Men om du avslutar ditt konto kanske han skonar dig, likaså du skonar våra ögon.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP