Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnsbenen

Du har hål i blicken
Stryker svavel över ömma tår
Här får ingen vara
Stämningen är svag men obeveklig

Det fanns en fågel i hans bröst
Men hur den gav sig av
Han viskar till den: kom tillbaka
Det finns något jag vill säga dig

Natten faller
Barnet gråter
Allting sker för vinnings skull
Stilla stilla febrig kind




Fri vers av Anjula
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 13:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackra vändningar
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anjula