Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen barnen barnen

Våren är sträv och barnen många
Benen bär kanske
Puder över smutsigt golv och eld eld eld
Eld i spisen eld i själen
I sinnet aska

Våren kommer ändå över axlar tunga
Varma kramar kalla ögon
Det ringer ringer ringer
Barnen är många
Och benen bär kanske




Fri vers av Anjula
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-04 18:27



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fin, all kärlek till barnen. Vi orkar, trots askan i själen.
2012-07-07

    ej medlem längre
"Eld i spisen eld i själen
I sinnet aska"
vackert. bra skrivet!
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjula