Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna föralltid

Jag hoppas att jag aldrig vaknar,
Jag vill stanna i min dröm för alltid.
Stanna här där jag kan känna mig trygg,
och där jag aldrig behöver vara rädd för världen utanför.
I drömmen känner jag inte lika långt ifrån hemma,
Det känns som om jag tillhör något.
Även fast jag inte vet exakt hur min dröm ser ut vet jag att jag vill stanna,
jag vet att jag har kontroll,
Om jag någon gång bara vill försvinna så är det bara att vakna.




Fri vers av utan blad
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-01-15 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utan blad
utan blad