Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så litet..

Så litet och skört
jag inte trodde
kunnde dö
Så obegripligt lätt
men ändå gick det
snett
Det räckte med ett
felsteg
Det ramlade och föll
på världens ände som
inte höll!




Fri vers av utan blad
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-03-28 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utan blad
utan blad