Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens Ljusblå Kupa

Himlens ljusblå kupa
Med en rosa rand i öst
milt lysande klot
Som sprider ljus

Sjön, med sin stillhet
Med en kyla, blå
En härlig ö i sin mitt
Visingsö är dess namn
och Vättern ja det är sjön


Hemligt röda tak
Med husväggar och fönster
Folk som rör sig
Folk som lever

Elevhemmets läxis tystnad
Med en elev sittandes
I ett fönster, på tredje våningen
Staden är Gränna
och eleven ja det är jag




Fri vers av Vågor
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-01-15 18:40



Bookmark and Share


  Wretling
va vackert !
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Vågor