Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör väl kommentera ordvalet \"vantbekläd\" hoppas alla förstår att händera är bekläda med vantar :D


Flickan med de röda ögonen


Hon sitter där på en bänk
Ser lite frusen ut i sin tjocka duffel
Det bruna håret glänser i blixten
Vackert
De vantbekläda händerna
värmer hon mellan sina lår
Ansiktet, där den enda bara huden syns
Ljuvt
De små rosenröda läpparna
Den mörkblå helheten
av duffel, jeans och halsduk
Söt
Hennes ömma blick
som tittar forskande på väggen
Hur hon vill le, men behärskar sig


Säger en bild mer en tusen ord?
Då glömde bilden att visa;


Hennes välmanikyrerade händer
De spruckna läpparna
Linserna som täcker hennes ögon
Dum
Den vita väggen med sprickor
Väggen med spindelnät
Den tråkiga väggen
korkad
Hennes tankar, hon vill se
på han som håller kameran
inte på någon dum vägg
ointelligent
Men hon ser väggen
för hon vill inte ha
röda ögon på kortet




Fri vers av Vågor
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-01-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågor