Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra problem är en dimma som skingras i våra fullkomnande kyssar




Älskade, låt mej andas din himmelska blick

Kom, så ska vi förenas i paradiset

Dina ord gör mej så lycklig, tala mer

Inatt så satsar jag min själ för din harmoni

Ingenting kan stoppa vår kärlek

så låt oss ge oss hän och smeka vår ömhet

Våra problem är en dimma som

skingras i våra fullkomnande kyssar

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-19 01:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP