Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbarelse

Strul kul
i vestibul utan hjul
att känna sig snygg inte ful
inte gömma sig i skjul
smälta is innan nästa jul

Hoppa över hinder
älska med röda kinder
den som söker den finner
sniffar inte thinner
myser och
spinner
ingen tid mellan fingrarna som rinner
kollar på klockan men konstaterar
att \" vi hinner \"

Härligt
ärligt
uppenbarelse varelse




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-01-15 19:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är kul att rimma!!!!Och du är duktig på det!!
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan