Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:22

tystnaden i rummet var påtaglig
byggde väggar som var nya mellan honom och henne

Klockan slog 21:23.

hon hade fortfarande inte öppnat munnen.




Fri vers av popsnöre
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 12:48



Bookmark and Share


  H Alsten
NU VET JAG VAD JAG KÄNNER NÄR JAG LÄSER DINA DIKTER.

De är svenska versioner av Broder Daniel-texter. Tonårssmärta. Vackert. Naket.
2011-11-20

  cilax VIP
snyggt diktat
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

popsnöre