Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeten thyra inspirerade mig att skriva dessa som rader. Du kan gå en väg, du kan gå din väg, du kan ta till flykten. Du kan föreviga en väg med kamerans hjälp. Det kan vara en gata, en stig, en lösning på gåtan.


Lösningen på gåtan





Få bilder är
som bilder av en väg
en vink om öppna möjligheter.

Även jag har tagit några
jag är som glad över
att ha fångat i flykten.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-07-03 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP