Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKT POET, DIKT

Dikter
fyller hålen i min själ
dikter är
en arme utan befäl
dikter bygger pussel
utan ramar
dikter skänker kyssar
och kramar

Dikter bär
ansvar utan tyngd
dikter
penetrerar
utan synd
dikter är
fria från religösa krig
dikter
pekar på en helt ny stig

Dikter söker
en poets penna
dikter får dig att tänka och känna

Dikter dödar fördomar
dikter bygger upp
nya stommar
dikter smeker din nakna rygg
dikter får den mesige
att känna sig stygg

Dikter
tar dig bakifrån utan förvarning
dikter förändrar dig
utan föraning

Dikter
är som ufo
på främmande mark
dikter får den svage att
bli stark

Dikter befruktar mina fingertoppar
dikter är det ingen som stoppar
dikter får
huggas in i gravstenar
dikter förgrenar

Dikter
köper
dig tid
dikter
dör
när sidorna förgulnar
dikter är
odödliga
dikter
har mängder av reinkarnationsmöjligheter

DIKTER
ÄR FYLLDA UTAV VIKTER






känner du tyngden ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-19 15:53



Bookmark and Share


  aol
verkligen vackert skriftat,
2011-11-25

    andanidublin
Älskar!
2011-11-20

  Mats Henricson
Mycket coola definitioner, gillas ! Bokmärker !
2011-11-19

    lory
underbart

vackert
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan