Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen klär vi av oss kläderna och våra masker

 

I skymningen klär vi av oss kläderna och våra masker

Vi dricker kraft och värme ur varandras händers ömhet

Det himmelska ljuset dansar i dyning efter dyning

genom våra hungriga själars hjärtan

Den kompakta sorgen har förvandlats till frusen förtvivlan,

som vi tinar och lindrar med kärlekens sanningar

Vi gråter tillsammans, och glädjen lyser som solen

Våra själar föds på nytt, och mörkret är inte mer.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-20 18:09



Bookmark and Share


    lory
musik för öronen...

bravó!!!!!!!
2011-11-20

  Ninananonia VIP
Underbar... dina tankar är vackra..
2011-11-20

    ej medlem längre
Hopp, värme och en innerlig kärlek....en text att bli glad av!
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP