Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST DIALOG

Vissa dagar kanske inte så mycket dialog
Men känslan av att vara i samma hem
skapar samtidigt en tyst dialog

Samtidigt som de gifta paret är upptagna
på var sitt håll i det lilla hemmet

Men närvaron känns

För kärleken mellan paret,
den går genom väggar

Glöden finns där lika tydligt
som vigselringarna blänker i sin närvaro




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-20 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP