Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjoller från marre


ur tomma intet

här sitter ja en söndakväll
å de enda ja tänker på
e min underbara fru

hon i sitt hemland är sitter
säkert där å drömmer om mig.

här i sverige sitter ja en söndakväll
på vår bröllopsdag, tänker bara
på min fru. håller dig så kär.
jag älskar dig så mye av
hela mitt hjärta.
puss puss min sköna böna.


written by marre





Fri vers av whitewolf
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-01-15 22:59



Bookmark and Share


  Thirre
Välkommen hit till 'Poeter' då och en eloge till dig som skriver och skapar med ord trots din dyslexi!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

whitewolf
whitewolf