Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad min flickvän


min älskade

Julie de finns ingen som du
som får mitt hjärta å gunga.
De finns ingen som du
som gör mig så lycklig.
om du var här,
om du va här hos mig.
De finns bara en å de e du,
som får mitt hjärta å själ i brand.
älskade fru älskar dig så mycke.
puss å kram din fru




Fri vers av whitewolf
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-01-29 18:12



Bookmark and Share


  Bissen
Gulligt skrivet... Din flickvän är lyckligt lottad med en tjej som du!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

whitewolf
whitewolf