Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet ti bilen när ja krascha 29/10-05 kl 22,00


Kära bil

vi vart ett team 5 augusti tjugohundre fem
vi trivdes direkt me varann.
vi hann va me om mycke.
vi var ett bra team tillsammans
kära bil jag komemr å sakna dig.
du for ifrån mig en oktober kväll
vi hade int en chans mot halkan,
även om vi gjorde vad vi kunde.
du min kära bil, du vart bara skrot,
men rädda mitt å min föräldrars liv.
du rädda oss å valde att bli skrot.
tack kära bil för den tid ja fick me dig
vi var ett team ska int glöm å dä.

kram mia





Fri vers av whitewolf
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-10-31 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whitewolf
whitewolf