Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disablot

De färdas i dunkel och dimma
Åldriga som tiden själv

Och färdas du med öppen håg
Så ser du dem ibland

De som en gång var vårt
främsta föremål för dyrkan

Vi reser inte längre
Vi bara transporteras

Älvdans på novemberfält
Våta vingslag över tuvan

Allting sett igenom fönstret
Bussen styr iväg mot Mörby




Fri vers av Stefan Spets Arleij
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Spets Arleij
Stefan Spets Arleij