Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi ständigt söker upp är inte nödvändigtvis det vi behöver.....


Kattguld

Tåget
Är på väg till Staden

Mannen
Skådar ned mot vallen

Solflamman
Som följer spåret

Hägring
Återsken är livet




Fri vers av Stefan Spets Arleij
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-28 12:34



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
och den här gillar jag..sista tre orden fastnade....
bra!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Spets Arleij
Stefan Spets Arleij