Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan dag i dag

Som den där gången när vi var på semesterresa
och jag älgade in och skulle skälla ut SJ.

När jag kom ut skrek vår son Rasmus (5år)
-VÄRMDE DU FISKEN MAMMA!?

Jag har nog i en svag stund sagt det där med att
"få sina fiskar varma"




Fri vers av Therés
Läst 403 gånger
Publicerad 2011-11-21 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!