Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Män Grät Oftare

 

 




Om män grät oftare

sin kärlek sorg & glädje

så skulle världen

se annorlunda ut

Det skulle gå omkring

en massa M Ä N

och gråta och sjunga

sina drömmar

sin ömhet.









Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-22 14:46



Bookmark and Share


  Stjärnöga
En eloge
till dina
vackra tankar..

världen skulle
vara vackrare
mjukare
mer kärleksfull
och några
krig
fattigare
om alla
tänkte
så..
2011-11-24

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-24

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2011-11-24

  Katinka VIP
En viktig poäng!! Inte bara gråta och skratta men även tala om sina drömmar!
2011-11-24

    ej medlem längre
Får jag lov att ge en enkel eloge?

En av de viktigare texter i världen vår är nu skriven av dig!
2011-11-22

  Vici
Vi skulle nog alla
behöva både gråta
och skratta lite mer,
på våra breddgrader
2011-11-22

  Minkki VIP
fint att läsa dina ord, ibland är gråt svårt, vare sig man är man eller kvinna, ändå kan man drömma...
2011-11-22

  Suzy med punkterna
Vi skulle nog alla behöva gråta lite mer.
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP