Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förresten skulle jag vilja se



lite barnsex och så.

och har ni inte ammunition
till det - så har jag inte förståelse
för det heller.

nu skall människor dö!

oj - menade jag dig?

jösses.

DET VAR JU INTE MENINGEN.




Fri vers av serious?
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-11-22 20:33



Bookmark and Share


    serious?
tid att se dig själv i spegeln.
2011-11-22

    ej medlem längre
time to go sleeping?
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

serious?