Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOM INTE ENS ORKAR



ringa upp ditt barn när telefonlinjen kukar ur:

- jag har inte råd att hälsa på i jul.

jag tyckte det var viktigare att du överlevde.

och hur jag förklarar det för mitt barn:

en del har pengar. andra inte.




Fri vers av serious?
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serious?