Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna Ogenerade.... Fria


 




Våra rädslor och nojjor är våra murar

Om vi är fria och modiga nog att tillåta 
varandra att avslöja och visa rädslorna

samtidigt som vi älskar varandra
så kommer dessa murar 

~ i sinom tid ~ 
att falla och upplösas

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-23 16:58



Bookmark and Share


  Cahaya
Det kanske är en utopi, men icke desto mindre efterstävansvärt för det. För vem vill inte hamna där, om bara för en liten stund. Och en stund går alltid. Därefter vet man vad som kan vara och man försöker leta sig tillbaka dit så ofta det går... Fin text.
2011-11-23

  Anders Nordlander VIP
det var bra skrivet
även om jag tyvärr tror att det är en
utopi
2011-11-23

    ej medlem längre
Mycket bra Johan !
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP