Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När graderna sjunker, och dagarna mörknar



När graderna sjunker, och dagarna mörknar
Är du årets sista sensommardag
I skogarnas färgprakt, när höstdimman lättar
Finns du i varje andetag


När dina ögon speglar brasans sken
Ter sig ej kylan så förfärlig
I det nordiska mörkret så väcker du glöden
som gör vintern uthärdlig


Och när gryningen kommer, när vårsolen nalkas
Förälskar jag mig i dig igen
Bland ungbjörkars fägring, där vårvindar svalkar
Och viskar om en tid för så längesen






Bunden vers (Rim) av _April
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-23 18:33



Bookmark and Share


    Bellissima
Du skriver väldigt bra!!!
2011-12-13

  PPQ
Superbra
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April