Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagdröm/fantasi




DjupSkogs SjälaDans








Djupare in i den magiska skogen

växer det mörkblåa tulpaner

i stora mattor

och

en sång hörs

från djupare djup

Vi stannar upp och lyssnar

Fåglar sätter sej på våra huvuden

Lodjur lägger sej och spinner vid våra fötter

Skogen vibrerar av en salig glädjes ljus

Vi lägger oss i en mossa 

och somnar skönt

Nästa morgon vaknar vi 

vederkvickta helade

och

vandrar ännu djupare

in i den underbara skogen

där vi får bevittna

de okända varelsernas dans

och

vi förenar oss med dom

och dansar

själaglatt

lyckliga som

barn.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 22:30



Bookmark and Share


  aol
,en dans som berörde mej, tack,
2011-11-23

  Ninananonia VIP
Underbar...dans
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP