Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det så? Skall det vara så?




Dig it, Al

Att få mobil är en del av tonårsblivandet.
Det uppväxande släktet får denna mojäng
allt tidigare i sin små liv.

Riktigt vuxen blir man först
sedan man lagt mobilen åt sidan.

Få når det stadiet idag.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP