Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
II


the universe starts here -----


fan,


det är nagot med luften här
som om den var tunnare, fuktigare,

den där klibbiga hinnan
som klistrar sig fast
över asfalt, över husväggarna, skorstenarna
om man drar fingrarna över min hud,
med den brända jordens taktik längst benen, längst nacken, längstmed ryggraden,
om man drar fingrarna över min hud


tror jag att man kan känna det ocksa


*

och du, älskling,

jag väntar pa dig,
mellan tegelhusen, pa rue jean leroy och pa rue brossolet,
jag väntar pa dig under de gula ljusen pa morgonen,


nagonstans, nagon dag, alltid




Fri vers av nyctalope
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nyctalope
nyctalope