Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var jag en mås



så var jag




inte mänska längre

utan en fiskmås 

 

jag seglade på måfå

vart jag ville

hur jag ville

när jag ville

 

jag slöt mina ögon 

svävade 

min livslust var bortom

beskrivning och erfarenhet

 

jag var utom räckhåll

för världens meningslösheter 

och våld

jag flög med sikte på havet

 

jag badade i lufthavet

jag svävade i kärleken

 

glödgades av glädje

skrek och sjöng min frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-24 15:15



Bookmark and Share


  Evigt Eko
Låter skönt :)
2011-11-24

    ej medlem längre
Härligt !
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP