Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm november


Svanarna stannar
på de sanka ängarna
struntar i flytten




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-24 17:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild och fint jobb med allitterationer. Såg svanar nu när vi var på väg hem. Fint!
2014-03-09

  Lena K Nilsson VIP
Och här nere i söder kommer snödropparna att blomma till jul om det inte vänder ...

Fin haiku!
2011-11-25

    ej medlem längre
De vet väl inte hur de ska förhålla sig. Fin haiku!
2011-11-24

  Njord
Ja precis så är det. Det är näsatan så man längtar efter snö!
Bra haiku!
2011-11-24

  Kim VIP
Ja kul uttryckt! Men hur blir de om de får flyttideer när näbben är kall???
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP