Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mognaden kommer - om än lite sent...




Jag är fyrtiosex år gammal
Jag säjer inte att jag hittills varit omogen
Men jag känner att i den begynnande medelåldern
så börjar det hända saker med mej
Jag ser bättre nu vad som är viktigt i livet
Jag förstår vad mina depressioner, min glädje
ja alla känslor, beror på, vad som leder mej dit
Jag fattar att a och o i livet handlar om DIALOG,
uppriktig och naken, sårbar och obönhörlig
Utan en dialog människor emellan, så förblir
vi öar isolerade och iskallt ensamma
Dialog med varandra, även om sanningen kan
vara skrämmande och leda till skam och skuldkänslor
Förlåtelse måste till, utan den är vi varandras bödlar
DIALOG - ÖVERSEENDE - FÖRLÅTELSE - GRÄNSLÖS
EMPATI OCH KÄRLEK... Det är att mogna och bli vuxen!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-24 23:03



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbar sanningsinsikt..

älskar..

"Utan en dialog människor emallan, så förblir
vi öar isolerade och iskallt ensamma"
2011-11-24

  Katinka VIP
Sanning!
2011-11-24

  Suzy med punkterna
Insiktsfullt
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP